• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • Antalya 16 °C

Corendon, Belçika'nın en prestijli ödülüne layık görüldü

Corendon, Belçika'nın en prestijli ödülüne layık görüldü
Corendon, Belçika'nın en prestijli turizm sektörü ödüllerinden TM Travel Awards’ta “Special Tour Operator Award Turkey 2018 / En İyi Türkiye Uzmanı Tur Operatörü” ödülüne layık görüldü.

ANTWERP, Corendon, Belçika'nın en prestijli turizm sektörü ödüllerinden TM Travel Awards’ta “Special Tour Operator Award Turkey 2018 / En İyi Türkiye Uzmanı Tur Operatörü” ödülüne layık görüldü.

Her yıl Kasım ayında Belçika’daki Hilton Antwerp Old Town Otel’de düzenlenen ve turizm sektörünün tüm profesyonellerini bir araya getiren "Travel Awards 2018’de”, Corendon Turizm Grubu’nun tur operatörlüğü şirketi Corendon Travel, “En İyi Türkiye Uzmanı Tur Operatörü” ödülüne layık görüldü. 42 kategoride ödül dağıtılan geceye Corendon adına ödül almak için katılan Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Atılay Uslu, "Bu ödül, Corendon olarak 2018 yılı boyunca ağırladığımız 100 bin Belçikalı misafirimize sunduğumuz hizmet kalitesinin bir karşılığıdır" dedi.

corendon-odul.jpgCorendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer ise ödül gecesinde, “2000’li yılların başında faaliyet göstermeye başladığımız Belçika pazarında şu anda Türkiye haricinde 16 destinasyona daha tur düzenliyoruz” diye konuştu. Karaer ayrıca, “Corendon geçtiğimiz yıllarda da Travel Awards’tan “En İyi Incoming Şirketi” ve “Yılın Adamı” kategorilerinde ödül almıştı. Belçika'nın en prestijli sektör ödülüne bu kez de tur operatörlüğümüz ile layık görülmek bizleri bir kez daha onurlandırdı” açıklamasında bulundu.

Corendon’un Kurucu Ortakları Atılay Uslu ve Yıldıray Karaer, sözlerini, “Bu vesileyle Corendon’un elde ettiği tüm başarılarda emeği geçen tüm özverili çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde sonlandırdı.

corendon-odul-001.jpg

TM Travel Awards Hakkında

TM Travel Awards (TM Seyahat Ödülleri), Belçika’nın en önemli sektör dergilerinden Travel Magazine tarafından turizm sektöründe başarı gösteren kurum ve kuruluşların ödüllendirilmesi amacıyla ilk kez 1993 yılında düzenlenmiştir. Seyahat ve turizm endüstrisinin en prestijli ve kapsamlı etkinliği olarak tanınan ve sektörün her yıl heyecanla beklediği ödül töreni her yıl Kasım ayında Belçika’nın Hilton Antwerp Old Town Otelinin balo salonunda gerçekleşmektedir. Travel Awards Dergisi, bu yıl 21. si düzenlenen ödül töreninde Belçika’nın iş ve siyaset camiasından 700 önemli misafiri ağırladı.

Corendon Turizm Grubu Hakkında

İsmini, elmastan sonra doğada bulunan en sert maden/mineral olan (sertlik derecesi 9) Corendon’dan alan firma, turizm sektörüne 1997 yılında tur operatörü olarak giriş yaptı. Tur operatörlüğü konusundaki birikim ve altyapısını turizmle bağlantılı sektörlere aktarmak ve hizmet akışını tek elden sağlamayı hedefleyen grup, bünyesine zaman içerisinde havayolu, incoming, otel zinciri gibi şirketleri de kattı. Grup 2018 itibarıyla tur operatörü, 17 uçaklı filoya sahip üç farklı uçak şirketi, incoming şirketi ve 9 oteli ile yoluna devam eden 1 milyar Euro cirolu, yaklaşık 3 bin çalışan istihdam eden bir firma konumuna yükseldi.

Yeni uçak ve destinasyon yatırımlarının yanı sıra tesis yatırımlarını da sürdüren Corendon Turizm Grubu, son olarak Benelux’un en büyük oteli Corendon Village Amsterdam’ı ve Hollanda Antilleri’nin en büyük adası olan Curaçao’da Livingstone Jan Thiel Resort’u hizmete açtı.

Corendon Hotels&Resort Hakkında

2014 yılında otelcilik sektöründe atılım yapan Corendon:

Antalya:

Kundu’da Grand Park Lara, Beldibi’nde Grand Park Kemer,

Bodrum:

Turgutreis’de Grand Park Bodrum

Çeşme:

Alaçatı’da Premier Solto Hotel by Corendon

Amsterdam:

The College Hotel, Corendon Vitality Hotel ve Corendon Village Hotel

Ibiza:

Marble Stella Maris

Karayipler (Curacao Adası):

Livingstone Jan Thiel Resort Otelleri’ni işletmektedir.

Bu haber toplam 1801 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.