• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

CNR Avrasya Boat Show’u 73 bin 376 kişi ziyaret etti

CNR Avrasya Boat Show’u 73 bin 376 kişi ziyaret etti
Deniz tutkunları, hız ve konforu bir arada sunan tekne ve yatlardan yelkenlilere, jet skilerden çeşitli deniz malzemelerine kadar aradıkları her şeyi CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda buld

İSTANBUL- Deniz tutkunları, hız ve konforu bir arada sunan tekne ve yatlardan yelkenlilere, jet skilerden çeşitli deniz malzemelerine kadar aradıkları her şeyi CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda buldu. Fuarı 2 bin 275 yabancı olmak üzere toplam 73 bin 376 kişi ziyaret etti.

2016’da yılın sporcusu olan ve 2018’de Amerika’dan Türkiye’ye Dünya Şampiyonluğu getiren Cumhur Gökova ile Türkiye’nin önemli belgeselcilerinden Savaş Karakaş da fuar kapsamında düzenlenen seminerlerde deniz tutkunlarıyla bir araya geldi.

cnr-avrasya-boat-show’.jpgDeniz severlerin tüm arayışlarına yanıt veren CNR Avrasya Boat Show, yoğun ilgi ile karşılandı. CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık organizasyonunda Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde gerçekleştirilen CNR Avrasya Boat Show’da her bütçeye uygun teknelerin yanında botlar, jet skiler, yelkenliler ve çeşitli deniz malzemeleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Fuarı, Fransa, İngiltere, Yunanistan, İspanya, İtalya, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu, Almanya, Tunus, Bulgaristan, Yunanistan, Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Polonya’nın da aralarında bulunduğu 87 ülkeden 2 bin 275 yabancı olmak üzere 73 bin 376 kişi ziyaret etti.

Deniz tutkunları birbirinden renkli ve ilgi çekici etkinliklerde bir araya geldi 

Fuarda birbirinden renkli etkinliklere de ev sahipliği yapıldı. CNR Avrasya Boat Show, denize gönül verenleri Deniz Söyleşilerinde buluşturdu. Cemiyet dünyasının önemli simalarından Ayşegül Dinçkök, CNR Avrasya Boat Show kapsamında düzenlenen “Kadın Sualtı Fotoğrafçıları ile Denizlerin Gizemleri” konulu panelde sualtı fotoğrafına merakı olan sanat severler ve deniz tutkunları ile buluştu. Deniz tutkusuyla tanınan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç da fuarı ziyaret edenler arasındaydı.

2016’da yılın sporcusu olan ve 2018’de Amerika’dan Türkiye’ye Dünya Şampiyonluğu getiren Cumhur Gökova, denize gönül verenlerle CNR Avrasya Boat Show’da buluştu.

Türkiye’nin önemli belgeselcilerinden Savaş Karakaş da deniz keşiflerini CNR Avrasya Boat Show’da paylaştı. Gelibolu’nun Hayaletleri, Son Savaşçı: Midilli, Son Süngerci, Mantalarla Dans gibi Türkiye’nin deniz kültürünün yansıtıldığı Savaş Karakaş belgeselleri fuardaki sinema alanında ilgiyle takip edildi. 

Bu haber toplam 1960 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.