• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 15 °C

Chahine Mikdam Nuitee'nin başında

Chahine Mikdam Nuitee'nin başında
Atout France adına Dubai merkezli başarılı çalışmalar yapan Chahine Mikdam, Nuitee’nin Bölge Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı oldu.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
DUBAI-
- Fransa’nın turizmini yöneten Fransa Turizm Ofisi’ne bağlı Atout France’ın Ortadoğu -Türkiye Bölgesi PR ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Chahine Mikdam, dünya turizminin acentelere yönelik yeni satış sistemi Nuitee’nin MENA bölgesi, Türkiye, İran Bölge Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı oldu. Fransa turizminin bölgede başarılı olmasında büyük payı olan Chahine Mikdam, hedefinin daha global hizmet olduğunu söyledi.

chahine-mikdam2.jpg

Dubai merkezli çalışan Nuitee Başkan Yardımcısı Chahine Mikdam, Türkiye turizmini dünyaya pazarlamak için Türk tur operatörleri ve seyahat acenteleri ile işbirliği kuracaklarını söyledi. Ayrıca Otel Extranet ile otellere hizmet vereceklerini belirterek “Kullanımı kolay çok dilli Extranet ile otel ortaklarına envanter, oranlar, rezervasyonlar, faturalar 365 gün ve günün 24 saati kontrol ediliyor”dedi.

Nuitee’nin bölge turizmi için çalışan seyahat acentelerinin pazar payını büyüütmede önemli bir kuruluş olduğunu ve dünya turizminin yeni umudu olarak faaliyetlere başladığını anlatan Chahine Mikdam, “Ortadoğu ve Körfez turizmi dünya turizminde en çok dikkat çeken özelliklere sahip bulunuyor. Nuitee ile durgunluk yaşayan bölge turizmine yeniden hareket kazandıracağız. Tur operatörleri, seyahat acenteleri ve oteller ile işbirlikleri kuruyoruz”dedi.

İletişim:

Chahine@nuitee.com Info@nuitee.com
Phone number: +971555446962

 

nuitee.jpg

NUITEE NEDİR?

Dünya turizmine güçlü bir şekilde giren Nuitee.com tur operatörleri ve seyahat acenteleri ile işbirliği kurarak ürünlerini tüm dünyada satmalarını sağlıyor. Ayrıca onaklama ve seyahat sektörünün önde gelen online sağlayıcılarından daha fazla hizmet vermeyi hedefliyor. Müşterilerin talep ettiği ürünlere, işbirliği kurduğu tur operatörleri ve seyahat acenteleri ile nerede olursa olsun, hızlı ve kolay bir şekilde erişim sunuyor.

300 BİNDEN FAZLA KURULUŞ
Nuitee.com, dünya genelinde 300 binden fazla kuruluş ve 185'ten fazla merkez ofis ile hizmet veriyor. Yüksek pazarlama kabiliyeti sayesinde, seyahat acenteleri ile en iyi şartlarda görüşerek rekabetçi fiyatlarda satış imkanı sunuyor.
Bütün bunlar yapılırken müşterilere mümkün olan en iyi kalitede hizmet almaları hedefleniyor. Özel seçilen çağrı merkezi personeli rezervasyon öncesi, varies noktası ve gidiş sonrasını kapsayan tüm gezi boyunca 7 gün 24 saat boyunca destek sağlıyor.

OTEL EXTRANET
Çoklu dağıtım kanalları ile mevsimlik dalgalanmalara uyum sağlanıyor. Ülkelerdeki çeşitli müşteri segmentlerine erişme imkanı getiriyor.
Dağıtım kanalındaki her noktada ürünü tanıtmaya, ürün farkındalığını ve bilgiyi arttırmaya, satışları teşvik etmeye yardımcı olacak güç veriyor.
Derin pazar bilgisine sahip olan çalışanlar ile karşılıklı olarak uzun süeli ilişkiler kurulabiliyor.

ÇOK DILLI EXTRANET
Kullanımı kolay çok dilli Extranet ile otel ortaklarına envanter, oranlar, rezervasyonlar, faturalar 365 gün ve günün 24 saati kontrol ediliyor.
Oda kullanılabilirliği ve son dakika envanter güncellemeleri etkin bir şekilde yönetilir. Fiyatların optimizasyonu sağlanır. Tekliflerin kolay oluşturulması, piyasa koşullarına daha hızlı yanıt verilmesi imkanı verilir. Ayrıca kapsamlı ve stressiz rezervasyon, şeffaf fatura yönetimi sunuluyor. Güncelliği sağlamak için ürün ve servis bilgilerinizi koruyabilirsiniz.

ODA FIYATLARıNı YÖNETEBILIYORSUNUZ
Önde gelen kanal yönetimi teknolojileri, çevrimiçi ortamda platforma entegre edilmiştir. Ortak otellerimiz, tek bir arabirim üzerinden gerçek zamanlı olarak envanter ve oda fiyatlarını merkezi olarak yönetebiliyorsunuz.

OTEL ZINCIRLERI ILE ENTEGRASYONU
Platform, teknoloji ortakları tarafından sağlanan bir anahtar bağlantısı aracılığıyla herhangi bir zincirin merkezi rezervasyon sistemine bağlanmaya hazırdır. Zincirinizin stratejisiyle uyumlu izlenebilir, kesintisiz ve verimli bir dağıtım sağlanır.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.