• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Canopy by Hilton Zagreb’te

Canopy by Hilton Zagreb’te
Hilton’un life style markası Canopy by Hilton, Hırvatistan’ın Zagreb şehir merkezinde açılacak

ZAGREB- Hilton (NYSE:HLT) ve Zagreb City Hotels, Hilton’un yerel özelliklere göre misafirlerine ayrıcalıklı hizmet sunan Canopy by Hilton otel grubunun Zagreb’te açılışı için hazırlıklarına devam ettiğini duyurdu. Hilton’un life style otel kategorisini yeniden tanımladığı bu özel projenin, 2018’in sonlarına doğru açılışının yapılması planlanıyor. Zagreb'in canlı şehir merkezinde ihtişamlı yerel deneyimler arayan konuklar, tesiste rahat bir konaklama deneyimi yaşayacak. Ayrıca otel, Avrupa kıtasındaki ilk Canopy olacak.

canopy_hilton.jpgCanopy by Hilton'un Küresel Başkanı Gary Steffen, "Hilton by Canopy ile mükemmel bir uyuma sahip olan Zagreb, gelişme hızıyla Avrupa’da dikkat çekiyor" dedi. "Zagreb şehir merkezi gelişiminin yansı sıra konuklarımıza yerel dokulardan esinlenen yiyecek ve içecek deneyimiyle Hırvatistan başkentini keşfetmek üzere eşsiz bir fırsat sunacağımız için oldukça heyecanlıyız” diye ekledi.

Zagreb şehir merkezi, iç yatırım desteği ve büyük bir kentsel yenilenme programından yararlanarak önemli bir dönüşüm geçiriyor. Bu değişim rüzgarının bir göstergesi de şehrin önde gelen alışveriş Merkezi Branimir Centar’ın Avrupa’nın perakende lideri Supernova tarafından yeniden geliştirilmesi olarak öne çıkıyor.

canopy_hilton-001.jpgHilton’un EMEA Gelişimden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon, "Hırvatistan, bakir kalmış plajları, milli parkları, tarihi kentleri ve canlılığı daha da artan ziyaretçileri ile her yıl milyonlarca turisti çekmeyi başarıyor. 2017’de 20 milyondan fazla sayıda turist çeken ülke, turizmde rekor bir yılı geride bıraktı, bu etkileyici görünüm bu yıl da devam edecek. Hırvatistan’da yeni otel portföyümüz Canopy by Hilton ile yer almaktan ve Zagreb City Hotels d.o.o. ile çalışmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz” dedi.

Zagreb City Hotels'in CEO'su Josipa Jutt: "Zagreb City Hotels olarak, Hilton ailesinde yeni bir lüks ve life style markası olan Canopy'i Zagreb'e getirmekten gurur duyuyoruz" dedi.

2014 yılında faaliyetine başlayan Canopy by Hilton, yer aldığı şehirlerde kurduğu derin yerel bağ sayesinde Ekip Üyeleriyle birlikte şehrin yerel özelliklerini yeniden hayata geçiriyor. Konuklar günlük tadım etkinliklerinde tarihi Hırvat yemek ve içkilerini deneyebiliyor, konaklama süreleri boyunca yerel dokunuşların keyfini çıkarabiliyor.

1911’de Union adıyla açılan Hırvatistan’ın ilk şekerleme fabrikası, otelin iç mekan tasarımında ve tasarımda kullanılan endüstriyel malzemelerde öne çıkarılıyor.

Zagreb, 20. yüzyılın ortasında şehir sanayileşmesinin azalışıyla, modern estetiğe dayanan mimari yapının gelişmesine ev sahipliği yapmasıyla biliniyor. Canopy by Hilton Zagreb'deki iç mekan mobilyaları, bu yüzyılın etkisini yansıtıyor ve kentin ziyaretçilerine şık ve konforlu odalar sunuyor. Otelin duvarları, şehrin sokaklarda görülebilen yerel sanatın örnekleri ile bezeniyor. Canopy by Hilton Zagreb, Hilton DoubleTree ve Hilton Imperial Dubrovik olarak Hırvatistan’da yer alan Hilton ailesine dahil olacak.

Canopy by Hilton Zagreb, Zagreb'de Branimirova 29, 10000 yer alacak. Hilton Canopy hakkında daha fazla bilgi için canopybyhilton.com veya press.canopybyhilton.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz. Seyahat, tasarım ve sağlık konularında yenilikleri keşfetmek için #PositivelyYours etiketini kullanarak Facebook, Instagram, Pinterest ve Twitter'da bizi takip edebilirsiniz.

###

Hilton Hakkında

Hilton (NYSE: HLT) 103 ülke ve bölgede, dünya çapında 14 marka altında 5,100’ü aşkın tesis ve yaklaşık

838,000 odayla hizmet veren, dünyanın lider turizm ve konaklama şirketlerinden. Konuklarına

olağanüstü bir deneyim yaşatma geleneğini sürdüren Hilton’un tesislerinde konaklayan her herkes, her

zaman aynı hizmet kalitesi ile karşılanıyor. Şirketin portföyü, Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria

Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio Collection by Hilton, DoubleTree by

Hilton, Tapestry Collection by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru

by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations

markalarından oluşuyor. Zincir ayrıca, ödüllü konuk sadakat programı Hilton Honors’ı yürütüyor.

Doğrudan diledikleri bir Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, hem

zamandan tasarruf ediyor hem de avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Bunun yanı sıra özel üye indirimi,

ücretsiz standart Wi-Fi ve Hilton Honors Puanları (Points) ile ödeme fırsatı yakalıyorlar. Hilton hakkında

haberler ve detaylı bilgi için newsroom.hilton.com adresini ziyaret edebilir ya da sosyal medya kanalları

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ve YouTube üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Bu haber toplam 2935 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.