• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Buddha-Bar Monte Carlo’dan Dj Papa, Caresse Bodrum’da!

Buddha-Bar Monte Carlo’dan Dj Papa, Caresse Bodrum’da!
Buddha-Bar Beach Bodrum’a, 24 Ağustos’ta Buddha-Bar Monte Carlo’nun daimi resmi DJ’yi Papa geliyor.

BODRUM- Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da açılan Buddha-Bar Beach Bodrum’a, 24 Ağustos’ta Buddha-Bar Monte Carlo’nun daimi resmi DJ’yi Papa geliyor.

Buddha-Bar Beach, uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli “Caresse, a Luxury Collection Resort, Spa & The Residences” ve “Buddha-Bar” işbirliği ile misafirlerine yazın son günlerinde de mükemmel yemek, miksoloji ve farklı uluslararası DJ programları ile benzersiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

caresse-bodrum.jpeg
caresse-bodrum.jpgBuddha-Bar Monte Carlo resident DJ'i ve RMC Buddha-Bar Monte Carlo Radio yayın direktörlüğünü yürüten dünyaca ünlü DJ Papa, 24 Ağustos Cumartesi akşamı Caresse Bodrum’da, Buddha-Bar Beach atmosferinde merakla beklenen dünya müzikleri koleksiyonunu paylaşmaya geliyor.

Kırk yıldır DJ konsolosunun arkasında olan DJ Papa, İtalyan DJ’leri arasında efsanevi bir üne sahip olup etnik ve dünya müzikleri konusunda uzmanlaşmış, her zaman dünyanın çeşitli bölgelerinde tipik sesler aramak için seyahat eden bir müzik seyyahıdır.

caresse-bodrum-001.jpegEtnik beat tarzının en çok beğenilen ve aranılan müzik profesyonellerinden biri olan DJ Papa,

“Buddha-Bar” radyo şovunun sanat yönetmeni ve müzik küratörü olarak en prestijli avrupa yayın ağlarından biri olan Radio Monte Carlo'da haftada 3 saatlik kendi eklektik uluslararası radyo programına ev sahipliği yaparak RMC Buddha-Bar Monte Carlo Radyo'yu dünyadaki en iyi Buddha-Bar müziğiyle yirmi dört-yedi webradio’ da yönetiyor.

Caresse Bodrum’da ayrıca Buddha-Bar’ın global şeflerinin özel dokunuşları ile hazırlanan imza lezzetleri ve dünyanın değişik yerlerinden gelen aromalar ve egzotik baharatlar katılarak global miksolojistlerin hazırladığı efsane kokteylleri de 24 Ağustos akşamı konuklara benzersiz bir atmosfer yaşatacak.

caresse-bodrum-002.jpegGastronomi, konaklama, sağlıklı yaşam, müzik ve miksoloji alanlarında dünya çapında bir referans olarak kabul edilen efsanevi Buddha-Bar, neo-Asya sınırlarını aşıp gündüzden geceye açık hava yaşam tarzı konsepti Buddha-Bar Beach Bodrum ile Caresse Bodrum’da her gün 11:00 ile 02:00 arasında farklı bir deneyim sunuyor.

Buddha-Bar hakkında

Buddha-Bar konsepti 1996 yılında Fransa’da kurucuları Raymond ve Tarja Visan’ın yaratıcı vizyonuyla doğdu. Paris’in efsane mekanlarından Barfly’ın da sahibi olan Visan, Buddha-Bar Paris’i şık Faubourg St Honoré caddesinde açtı. Bir restoran, lounge ve barı bir arada sunan konseptin estetik ve mutfak için ilham kaynağı, çiftin Pasifik kıyılarındaki egzotik kültürlere ve California’ya sayısız yolculukları oldu. Tüm yemekler “Aile Stili” yaklaşımıyla hazırlanıyor, başka bir deyişle konuklar arasında paylaşılabiliyor ve tek tabak yerine büyük tabaklarda servis ediliyor.

Konsept sonraki yıllarda Avrupa, Asya, Afrika ve Latin Amerika'daki destinasyonların eşsiz havasıyla gelişti. Günümüzde Buddha-Bar ve kardeş markalarının toplam varlığı 25'ten fazla ülkeyi kapsıyor ve yeni mekan açma planları sürüyor. Restoran, plaj, spa ve otellerden oluşan portföyde Fransız zarafeti zengin renk paletleri, şık mobilyalar ve lüks tekstil ürünleri gibi neo-Asya tasarım unsurlarıyla kombine ediliyor. Rutine yer olmayan Buddha-Bar dünyasında sürekli bir evrim hüküm sürüyor. Hizmetler ve tüm etkinlikler, mevsimlerin ve Buddha-Bar yaşamının ritmini yansıtıyor. Buddha-Bar, yaşam sanatının ve unutulmaz deneyimlerin özünü temsil ediyor.

Bu haber toplam 4066 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.