• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Bidroom, Adnan Mordeniz ile Türkiye pazarında

Bidroom, Adnan Mordeniz ile Türkiye pazarında
“Komisyonsuz” seyahat rezervasyon sitesi Bidroom’un Türkiye temsilciliğine Türk turizminin önemli isimlerinden Adnan Mordeniz atandı

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye pazarına “Aynı otel, daha iyi fiyat” sloganı ile giren merkezi Hollanda ve operasyon merkezi Polonya olan “komisyonsuz” seyahat rezervasyon sitesi Bidroom’un Türkiye temsilciliğine Türk turizminin önemli isimlerinden Adnan Mordeniz atandı. Bidroom rezervason sitesine Türkçe koyduğu açıklamada “Sık seyahat eder misiniz? Üyelerimize, tüm dünya genelinde oda fiyatı indirimi sağlayan bir rezervasyon grubuyuz. Hemen kaydolun ve her rezervasyonda % 25'e kadar tasarruf edin!” diyor

bidroom-adnan-mordeniz.jpgBidroom tanıtımda "Seyahat sevenler topluluğuna katılın.  Her rezervasyonda %5 ile %25 arasında tasarruf ettiğiniz özel bir platformuz. En büyük otel rezervasyon web sitelerinde en düşük mevcut fiyatları arıyor ve bu fiyatlar üzerinden size bir indirim sunuyoruz. Bidroom ile her zaman % 25'e kadar tasarruf et!" diyor.

BIDROOM DURUMA OTELLER GÖZÜNDEN BAKIYOR
İstanbul’da düzenlenen bir turizm zirvesinde Bidroom’un Türkiye pazarında genişlemesi hakkında görüşlerini açıklayan Bidroom Operasyon Direktörü Marcin Wesołowski, "Seyahat arama ve e-ticaret arasındaki çizgiler net değil" şeklindeki sunumunda OTA piyasasındaki mevcut durumun oteller perspektifinden bakılması gerektiğini anlattı. Bidroom'un devrimci fikrinin “komisyonsuz portal” olduğunu bildirdi.

ADNAN MORDENİZ TECRÜBESİYLE BIDROOM’DA
Bidroom’um farklı anlayışıyla Türkiye pazarında büyümesi ve gelişmesini gerektiğini belirten Adnan Mordeniz, 15 yılı aşkın Butik Oteller ve Küçük Oteller Danışmanı olarak görev yapması nedeniyle bu portalin önünü açabileceğini belirtti. Bidroom Operasyon Direktörü Marcin Wesołowski ile işbirliği kuran Adnan Mordeniz “komisyonsuz” rezervasyon portainin Türkiye pazarında taşınmasında görev almaya karar verdi.

KONAKLAMA SEKTÖRÜNE ADALETLI HIZMET
Adnan Mordeniz, Bidroom şirketine Türkiye Pazar Yöneticisi göreviyle katıldı. Bidroom’un otelci iş ortakları için Türkiye’deki temel iletişim noktası olarak görev yapacak olan Mordeniz “Bidroom Türkiye’yi önemli bir destinasyon olarak görüyor. Türkiye pazarında rakiplerinden farklı olan komisyonsuz hizmetle markasını yaymaya çalışıyor. Bu şekilde Bidroom Türk konaklama sektörüne adil davranan bir güç olarak çalışmayı hedefliyor.

BIDROOM
Avrupa’nın en hızlı büyüyen portal olan Bidroom, hem misafirler hem de oteller için pazarı daha adil hale getiren heyecan verici bir otel rezervasyon topluluğu oluşturuyor. Otellere ve misafirlere yönelik aşırı masraflar olmaksızın, kolay bir rezervasyon ve fiyat şeffaflığı sağlayan bir online seyahat acentesinin tüm avantajlarını sunuyor. Bu, oteller için % 0 komisyon , misafirler için ise mümkün olan en düşük fiyatlar deniliyor.

Bidroom Turkey- Market Manager
Adnan Mordeniz 
Email: adnan@bidroom.com
Cep Tel : +905324184294
Web: www.bidroom.com

Bu haber toplam 7783 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.