• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Bentour Reisen’de yaz bitti kış geldi

Bentour Reisen’de yaz bitti kış geldi
Türkiye’nin Avrupa’daki güçlü tur operatörlerinden Bentour Reisen 2016 yaz sezonunu bitirdiğini ve 2017 “kış” ile “golf” sezonunun başladığını duyurdu.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA-
Türkiye’nin yurt dışında turizmci Kadir Uğur yönetiminde yıllardır bir çok başarıya imza atan ve bir çok ödül kazanan güçlü tur operatörlerinden Bentour Reisen 2016 yaz sezonunu bitirdiğini ve 2017 “kış” ile “golf” sezonunun başladığını duyurdu.

bentour-odul-2.jpg

BENTOUR REISEN TÜRKİYENİN YÜZ AKI
İsviçre merkezli olan Türk tur operatörü Bentour Reisen, her türlü krize rağmen Türkiye’ye yönelik turizm faaliyetlerini sürdürerek bir çok tur operatörüne örnek oluyor. Bentour Reisen Başkanı Kadir Uğur “Türk tur operatörleri yurtdışında, özellikle Avrupa ülkelerinde ofisler araçak güçlenirse Türkiye yabancı tur operatörlerinin elinde kalmaz. Yabancı operatörler en küçük krizde Türkiye’oen kaçıyorlar. Ancak Avrupa’da bulunan irili ufaklı Türk tur operatörleri nala Türkiye’ye turist göndermeye çalışıyorlar” dedi.

bentour-odul-4.jpg

TÜRKIYE’NIN SEÇKIN OTELLERINI TANıTıYOR
Bentour Reisen 2016/2017 Kış Sezonu başladığını belirterek hazırladığı “Kış mevsiminde Yaz” ve “Kış mevsiminde Golf” adlı 228 sayfalık kataloglarda aralarında Türkiye’nin seçkin otellerinin bulunduğunu duyurdu. Katalogda tüm rezervasyon sistemleri üzerinden ulaşılabilinecek, geniş yelpazede otel seçenekleri bulunuyor.

228 SAYFALIK KATALOGDA 150’DEN FAZLA OTEL
Önümüzdeki haftalarda yepyeni katalogdan peş peşe oteller rezervasyon için açılmış olacaklardır. Bentour-Acenta numarasına sahip seyahat şirketlerinin hâlihazırda 150’den fazla otelin fiyatları, doluluk oranları, uçuşlar gibi bilgilerine erişimleri söz konusudur. Bu tür bilgilerin tümü iş ortakların kullanımına her zaman açıktır. 228 sayfalık katalog Haziran sonunda seyahat acentaların satış reyonlarında yerini almış olacaktır.

bentour-odul-3.jpg

BENTOUR REISEN, ARTıSı OLAN TÜRKIYE SPESIYALISTI
Ürün, Satış ve Yield Müdürü Dieter Reiser: “Bentour Reisen, artısı olan Türkiye Spesiyalisti dir. Bu nedenle de bu kış için klasik ürünlerimizin yanı sıra İspanya ve Portekiz’de iki golf destinasyonunu kataloğumuza aldık." Reiser ayrıca şunları belirtmektedir: ”Pek çok sayıdaki cazip destinasyonları içeren, deniz tatilleri alanındaki güncel ürün geliştirmelerimiz sayesinde Golf Tur Operatörü de olarak bu alandaki ürünlerimizi eklememiz ve müşterilerimiz için yeni cazip alternatifleri programa alma imkanlarımız elimizdeydi.”

KıŞıN YAZ 2016/2017 “TÜRKIYE & KUZEY KıBRıS”
Türkiye, kışın, ılıman ikliminin yanı sıra her bir ziyaretçisi için çok sayıda sportif, kültürel ve heyecan verici etkinlikler sunan ideal bir seyahat bölgesidir. 150’den fazla seçkin otelde her zevke uygun imkanlar bulunmaktadır. 2016/2017 Kış programında da Bodrum ve Marmaris bölgeleri ve aynı zamanda da etkileyici Kapadokya turları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra heyecan verici İstanbul programı ile, Boğaz da bulunan bu nefes kesici dünya metropolünde büyüleyici bir izlenim sunmaktadır.

GOLFTE, TÜRKIYE – KUZEY KıBRıS – İSPANYA – PORTEKIZ
Yeni 2016/2017 Golf Kataloğunda Bentour Reisen, Belek, Kuşadası ve Kuzey Kıbrıs destinasyonlarına ilave yenilikler olarak Faro ile Portekiz’i ve Malaga, Tenerife ve Mayorka ile İspanya’yı sunmaktadır.
Golfprogramını özel kılan, Bentour Reisen tarafından titizlikle seçilen Golf otelleri ve cazip Greenfee Paketleri (örneğin; Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa*****, 5 sahada 5 green Fee imkanları sunan)

BELEK’TEKI GELENEKSEL BENTOUR YıLBAŞı TURNUVASı
Belek’teki geleneksel Bentour Yılbaşı Turnuvası için bu sene 28.12.2016 – 04.01.2017 tarihleri arasında Regnum Carya Golf & Spa Resort***** veya Gloria Serenity Hotel***** otellerinde rezervasyon yapılabilir. Golfçüleri çok sayıda ek hizmetler, heyecanverici bir golf programı, her seviyedeki oyuncular için golf turnuvaları ve seçkin bir Gala yemeği ile katılımcıların unutulmaz bir yılbaşı tatilini geçirmelerini sağlayacaktır.

BENTOUR REISEN
Kadir Uğur tarafından 2004 yılında kurulmuş olan Bentour Türkei Reisen AG, seyahat şirketleri arasında önde gelen bir Türkiye – Spesiyalistidir. Bentour Reisen son derece bilinçli olarak mükemmel ve kaliteli turizm faaliyetleri yürütmektedir.

• 2015 sezonunda hizmet verilen 100.000 misafirde müşteri memnuniyeti %99,6
• Günde 7/24 yerinde hazır bulunan kendine ait rehberlik hizmeti
• Elektronik rehber ve Bentour-App
• Bünyesinde 5 yıldız kategorisindeki 14 otelde 18.000’den fazla otel yatağı
• Türkiye, Kıbrıs, İspanya, Portekiz, Yunanistan, Bulgaristan, Malta, Birleşik Arap Emirlikleri ve Meksika’da 2000’den fazla özenle seçilmiş otel partnerleri
• Seyehat acentalara sunulan Adil provisyon koşulları
• „reise garant“ ve „Reisegarantie“ üzerinden seyahat ücretin sigorta kapsamına alınması

Ufuk Erbinel
Coordination & Yield
BENTOUR REISEN

Gsm: +90 549 783 28 81
Tel: +90 242 311 41 94, Ext. 156
Tel: +90 850 777 00 01
Mail: ufuk.erbinel@bentour.ch - Web: http://www.bentour.ch
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.