• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Bayramda gözde destinasyonlar

Bayramda gözde destinasyonlar
VIP Tuirizm, bayramın heyecanını, sonbaharın gizemi ve güzelliği ile birleştirerek size unutulmaz tatil seçenekleri hazırladı

İSTANBUL- VIP Turizm, bayramın heyecanını, sonbaharın gizemi ve güzelliği ile birleştirerek size unutulmaz tatil seçenekleri hazırladı. Tatilin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz, ulaşım sorunundan uzak, şehir merkezinde, hayatın içinde konaklama imkanları sunan ve özel uçuşlar ile düzenlenen programlarla, VIP kalitesinde bir bayram sizleri bekliyor.

VIP Özel Uçuşuyla Barcelona
Gaudi’nin renklendirdiği şehir... Deniz kıyısındaki bu modern, canlı ve kozmopolit şehri keşfetmeye hazır mısınız? Barselona sokaklarında geçireceğiniz günler alışveriş ve yemekten öte mimari güzellikleriyle de size görsel bir şölen vaat ediyor.

VIP Turizm Barcelona Kurban Bayramı Turları 697 Euro’dan başlayan fiyatlarla...

roma.jpg

Antik Başken’in Merkezinde Tatil
İnsanoğlunun tarihi yazdığı demokrasi şehri. İyi ve kötü, aşk ve zulüm hepsi bir arada. Burası tarihi Julius Caesar’ın güçlü kenti, trajediler merkezi, romantizmin beşiği, destansı Roma... Dünyanın kültür merkezlerinin başını çeken Roma, bugünlerde tarihine saygı duyarak gelmiş ve eski mimarisini koruyarak aynen devam ettirmiş.

Şehrin kalbinin attığı yerlerde, Roma’nın ruhunu hissedebileceğini konaklama imkanları sunan Roma Kurban Bayramı Turu 497 Euro’dan başlayan fiyatlar ile...

beyrut.jpg

THY Özel Uçuşu ile Ortadoğu’nun Paris’i Beyrut
Yılın her ayında gezebil ileceğiniz ılıman Akdeniz iklimi, sahip olduğu kültür mozaiği, lüks ve otantik alışveriş seçenekleri, şaşalı ve Avrupai eğlence tarzı ile geçmişin küllerinden kurtulan Doğu’nun muhteşem bir şehri Beyrut... Doğu’nun en batılı yüzü, eşsiz eğlencelerin merkezi olarak tanınan Doğu’nun Paris’i Beyrut sizleri bekliyor.

Vizesiz seyahat imkanı ile VIP Turizm Beyrut Turu 397 Euro’dan başlayan fiyatlarla...

7 Kıtaya Özel Bayram Turları
VIP Turizm’in sunduğu programlar tabii ki bunlarla sınırlı değil. Tanrıların Adası Singapur ve Bali Turu, Körfezin Sultanı Muscat Turu, kızıl ülke Ürdün Turu, Çölün Gizemi Dubai Turu, safari ve egzotizm Botswana – Zambia Turu, Safariden Tropikal Sulara Tanzanya & Zanzibar Turu, Nostalji ve Eğlence dolu Küba Turu, Latin ateşi Brezilya-Arjantin Turu, vizesiz Moskova ve St. Petersburg Turu, maceraya açılan kapı Doğu Amerika, yoga ve ayurveda meraklılarına Güney Hindistan Turu ve daha niceleri sizleri bekliyor.

Vizeler İçin Acele Edin
VIP Turizm Turizm Direktörü Altuğ Uğurola, bayram tatillerinden önce vize başvurularındaki yoğunluktan dolayı konsoloslukların, vize başvurusu almayı neredeyse bayramdan 1 ay önce bitirdiklerini, bu nedenle yurt dışında tatil yapmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini belirtti. Uğurola, “Geçtiğimiz bayram yurt dışı turlarına olan talep nedeniyle konsolosluklar bir süre sonra başvuru almamaya başladı. Bu nedenle yurt dışına gitmek isteyenlerin çoğu bu sorun ile karşı karşıya kaldı. Yoğun başvurular nedeniyle konsolosluklarda sorun yaşamak istemeyen seyyahlar bir an önce gidecekleri destinasyona karar, verip başvurularını yapmalı.” dedi.

VIP Turizm Bayram Turları hakkında detaylı bilgi almak ve VIP Turlarının farkını anlamak için 444 7 847 numaralı telefondan VIP Seyahat Danışmanlarına ulaşabilir, www.vip.com.tr adresinden internet sitemizi ziyaret edebilirisiniz.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.