• BIST 8718.11
  • Altın 2248.012
  • Dolar 32.3309
  • Euro 35.1876
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Barceló İstanbul, Champs Sports Bar’da 'güz'ü karşıladı

Barceló İstanbul, Champs Sports Bar’da 'güz'ü karşıladı
Barceló Hotel Group, Taksim’deki Barceló İstanbul Hotel’de bulunan Champs Sports Bar’da düzenlediği 'Güze Merhaba Partisi’nde turizmciler, iş ortakları ve özel konuklar ağırlandı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Türkiye’de yatırımlarını sürdüren İspanya’nın büyük turizm zincirlerinden Barceló Hotel Group, Taksim’deki Barceló İstanbul Hotel’de bulunan Champs Sports Bar’da düzenlediği 'Güze Merhaba Partisi’nde turizmciler, iş ortakları ve özel konuklar ağırlandı. Müzik eşliğinde yapılan ikramlarla Champs Sports Bar, İstanbullu turizmcilere ve konuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

barcelo.JPG
barcelo.jpg
barceló-istanbul-hotel’de-bulunan-champs-sports-ba-001.JPGBarceló Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen’in ev sahipliğinde düzenlenen partide konuklara İspanyol mutfağınını özel lezzetleri ikram edildi.
barceló-istanbul-hotel’de-bulunan-champs-sports-ba-004.JPG

barceló-istanbul-hotel’de-bulunan-champs-sports-ba.jpgTÜRKIYE'YE 20 OTEL ILE 100 MILYON EUROLUK YATıRıM
Barceló Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen, Barceló Hotel Group’un Türkiye’deki yatırımlarını sürdüreceğini belirterek “İstanbul’da yeni yerlerin arayışı içindeyiz” dedi. İspanyol turizm grubu Barceló Hotel Group, İstanbul Taksim'deki 5 yıldızlı oteli 7 milyon euroluk bir yatırım yaparak yenileyereke hizmete açmıştı. Otelin altında bulunan Champs Sports Bar’da otelden bağımsız hale getirilerek yeniden tasarlanarak İspanya’daki barların, kafelerin ve restoranların havası verildi.

barceló-istanbul-hotel’de-bulunan-champs-sports-ba-001.jpg

Barceló Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen Türkiye’deki 20 yıllık varlığımız süresince işletmesini sürdürdükleri otellere toplam 60 milyon euroluk yatırımyaptıklarını belirterek “Yatırımları sürdürüyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye'ye 20 otel ile 100 milyon euroluk yatırım yapmayı planlıyoruz. İstanbul, Antalya, Kapadokya, İzmir ve Ankara'da yeni yatırım için arayış içindeyiz. Başta İspanya olmak üzere Orta-Güney Amerika ve Avrupa’daki birçok ülkedeki bilinirliğimizin bölgedeki turist sayısı ve çeşitliliğini artıracağı kanısındayız" dedi.

barceló-istanbul-hotel’de-bulunan-champs-sports-ba-003.JPG

YENI MARKALAR GELECEK
Toplam ülkede 251 oteliyle hizmet veren Barceló Hotel Group’un kurulduğu günden bu yana dünyanın farklı bölgelerinde yaptığı yatırımlar ile İspanya'nın 2'inci, dünyanın ise 29'uncu büyük otel zinciri haline geldiğini anlatanHasan Ekmen "Türkiye pazarı 20 yıldır içinde olduğumuz ve yakından tanıdığımız bir pazardır. Grup olarak aldığımız yeni yatırım kararı ile Barceló Istanbul’un işletmesini 25 yıllığına üstlendik ve Aralık 2018’de kapılarımızı misafirlerimize açtık. Böylelikle Occidental the Public ve Occidental Pera İstanbul’dan sonra Türkiye’deki 3'üncü otel yatırımımızı yaptık. Önümüzdeki dönemde hem bunların sayısını artırmak hem de Royal Hideaway ve Allegro Hotels markalarımızla yeni yatırımlar yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Bu haber toplam 6981 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.