• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Bakan Ersoy: Konyaaltı Sahili Antalya’ya çok yakıştı

Bakan Ersoy: Konyaaltı Sahili Antalya’ya çok yakıştı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte dünyanın en güzel sahili olan Konyaaltı’nı gezdi.

ANTALYA - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte dünyanın en güzel sahili olan Konyaaltı’nı gezdi. Bakan Ersoy, Konyaaltı Sahili’nin Antalya’ya çok yakıştığını belirterek, Başkan Türel’i tebrik etti.
Bu yıl 55’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali için kentte bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, dünyanın en önemli yönetmen ve sinema sektör temsilcilerinin bulunduğu önemli isimlerle Su Otel’de kahvaltı yaptı. Bakan Ersoy kahvaltının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kente kazandırdığı Sahil Antalya Yaşam Parkı’nı gezdi.
bakan-ersoy-konyaalti.pngBakan Ersoy, Başkan Türel’in kullandığı araca binerek, Konyaaltı Sahili’ne geçti. Sahil Antalya Yaşam Parkı gezisine AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve ünlü sanatçı Yavuz Bingöl de katıldı.Antalya’ya yakışan çalışmalarKonyaaltı Varyantı’ndan başlayan sahil gezisi, Boğaçayı’na kadar sürdü. Sahilde yapılan çalışmaları adım adım inceleyen Bakan Ersoy, Boğaçayı Projesi alanını da inceledi. Başkan Türel, Boğaçayı alanına yapılacak film platoları ve liman bölümleri ile ilgili Bakan Ersoy’a bilgi verdi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Başkan Türel’in çalışmalarının Antalya’ya yakıştığını ve son derece başarılı olduğunu belirterek, “Antalya, dünyadaki turizm şehirleri arasında bu projelerle daha çok öne çıkıyor. Bu nedenle Başkan Türel’e emeği için teşekkür ediyorum ve kendisini tebrik ediyorum” dedi.
Antalya önemli bir noktaya taşındıAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Bakan Ersoy’un Sahil Antalya Yaşam Parkı’nı beğenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Türel, yapılan çalışmaların kentin fiziksel değişimine ve gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda kültürel ve sosyal faaliyetleriyle de Antalya’yı önemli bir noktaya taşıdığına dikkat çekti

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.