• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Avıs, Dünya Ralli Şampiyonası’nıN Sponsoru Oldu

Avıs, Dünya Ralli Şampiyonası’nıN Sponsoru Oldu
Araç kiralamanın lider markası Avis,13-16 Eylültarihlerinde Marmaris’te düzenlenen dünyanın en büyük yarış organizasyonu olan Dünya Ralli Şampiyonası WRC’ye araç sponsoru old

MARMARIS - Araç kiralamanın lider markası Avis,13-16 Eylültarihlerinde Marmaris’te düzenlenen dünyanın en büyük yarış organizasyonu olan Dünya Ralli Şampiyonası WRC’ye araç sponsoru oldu. Şampiyona sürecinde organizasyon ekibinin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak üzere 85 adet araç AVIS tarafından temin edildi.

avis,.jpgOtomobil sporlarına gönül veren 50 bin turistin ağırlanacağı organizasyon ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Otokoç Otomotiv Araç Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, Türkiye’nin uluslararasıboyutta gerçekleştirilen bu en büyükyarış organizasyonuna destek olmaktan büyük gurur duyduklarını söyledi. Ekici, “Dünyadan 155 televizyon kanalı üzerinden yaklaşık 700 milyon izleyiciye ulaşması beklenen yarışların ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına şüphe yok. AVIS olarak bu büyük organizasyonun içinde yer almak bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Türkiye’nin 8 yıl aradan sonra Dünya Ralli Şampiyonası takvimine yeniden dahil olmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’na özverili çalışmalarınedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi.

Aralarında Almanya, Finlandiya, İtalya, Portekiz, Arjantin Fransa, Meksika, İsveç, Monte Carlo, Büyük Britanya, Katalonya ve Avustralya’nın bulunduğu 13 ülkede gerçekleştirilen şampiyonanın 10’uncu ayağı 8 yıl aradan sonra yeniden Türkiye’de gerçekleştiriliyor.

Dünyaca ünlü pilotların zorlu mücadelelerine ev sahipliği yapacak olan “Rally Turkey”, 896 kilometre uzunluğundaki parkurda, toplam 17 özel etaptan oluşuyor. Türkiye’de gerçekleştirilecek en büyük yarış organizasyonu olma özelliğine sahip şampiyona 3 gün sürecek ve yarış severler ücretsiz izleyebilecek.

AVIS Türkiye hakkında

Türkiye’de Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Avis, araç kiralama pazarına giriş yaptığı 1974 yılından bu yana sektörün öncüsü olmayı başardı. Yeni ve bakımlı araçları ile müşterilerine hizmet veren Avis, ülkenin en yaygın araç kiralama ağına ve en geniş araç filosuna sahip olarak her yıl kararlı büyümesini sürdürüyor. Avis Türkiye, ülkemiz dışında, Azerbaycan, Kazakistan, Yunanistan’da da hizmet veriyor ve son on yıldır EMEA ülkelerindeki (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) müşteri memnuniyeti sıralamasında birinciliğini koruyor.

Bu haber toplam 2488 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.