• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • Antalya 16 °C

2017 yılında “Yelkene Davet” ediyoruz

Kaan Karaelmas

Denizciliği ve yelken sporunu Türk halkına sevdirmek için çalışmaları sürdürüyoruz. 2017 yılında da Mavi Gezi ve Yelken Eğitimleri Programları ile meraklıları “Yelkene Davet” ediyoruz.

Değerli Dost ve Arkadaşlarım,
Öncelikle ‘’ farklı tema ve destinasyonları kapsayan Yelken faaliyetlerime ‘’ göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.
Bu ay sonunda katılımcı arkadaşlarımız ile birlikte ‘’ Friendship Regatta 2017 ‘’ yarışına oluşturduğumuz bir ekip ile gidiyoruz.
Her hafta Maviliklere doğru yelken açmaya devam ediyoruz. Ve Ülkemizin koyları berrak mavilikleri ile konuklarını beklemeye başladı.Bir yelken tatili ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirme ve yıldızlar altında geceleme fırsatını yakalayın. Cennet koylar keşfetmenizi bekliyor.
Yunan adaları Mavi gezi ve yelken eğitimlerimiz Kavaladaki Yelken Okulu ‘’ Aegeasyachting ‘’ ile işbirliğimiz devam etmekte olup, RYA denizci sertifikalarını vermeye devam ediyor.

NEDEN YUNAN ADALARI ;
Hem Yelken Eğitimi & Mavi Gezi hemde dost ve Komşu kültürünü tanıyoruz.
Hergün Akdeniz ve Ege de rüzgar buluyoruz.
Gündüzleri bu güzel rüzgarlar ile yelken yapıp, akşamları lezzetler tadıyor uzolar içiyoruz. Yunanlı dostlar ile sirtaki yapıp dans ediyoruz.
Yelken Eğitimin bir parçası olan Yurt dışı deneyimi yaşayarak giriş-çıkış prosedürleri, limanları tanıyıp ,marinada yer bulma v.s. hakkında tecrübe kazanıyoruz ve bir haftanın sonunda anı ve hatıralar ile ülkemize dönüyoruz.


TEMMUZ AY PROGRAMI

29 Haziran – 06 Temmuz 2017 Freindship Regatta 2017 ( Dolu )
08 – 15 Temmuz 2017 Göcek Körfez Koyları Bedri Rahmi Koyu, Küçüksarsala, Göbün, Tersane adası
15 – 22 Temmuz 2017 Rodos CUP (yarışmak istiyenler için ) Kos, Tilos, Nisiros, Symi, Rodos Marmaris – Orhaniye ( Mavi gezi istiyenler için) Marmaris, Bozukkale, Selimiye, Dirsek Koyu, Söğüt, Çiftlik Koyu
22 – 29 Temmuz 2017 Fethiye – Marmaris Ekincik, Bozukkale, Çiftlik koyu, Kumlubük (Hollandalı Ahmet’in Yeri), Göbün

Butik olarak düzenlediğim Yelken Programlarımdaki diğer Türkiye Kıyıları ve Yunan Adaları Mavi Gezi ve Yelken Eğitimleri için detaylı bilgi ve diğer sorularınız için Lütfen; e-mail veya cep telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.

HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN !!!
 

Bu yazı toplam 12862 defa okunmuştur.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.