• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 15 °C

Ascott, The Somerset Maslak ile İstanbul’da

Ascott, The Somerset Maslak ile İstanbul’da
Ascott Orta Doğu & Türkiye sorumlusu Vincent Miccolis: Yüzyıllardır farklı kültürlerin buluşma noktası olan İstanbul’a dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerimizi bekliyoruz

ISTANBUL- Dünyada 31 ülkede 120’den fazla şehirde tesisleriyle ağırlama hizmeti veren Singapur kökenli The Ascott Limited, “yaşayan ve hareketli şehir” dediği İstanbul’da Maslak 1453’ün içerisinde “Somerset Maslak İstanbul” adıyla ilk Rezidans-otelini açtı.

the-somerset-maslak-004.jpgAscott Orta Doğu & Türkiye sorumlusu Vincent Miccolis, “Yüzyıllardır farklı kültürlerin buluşma noktası olan İstanbul’a dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerimizi bekliyoruz Bulunduğu konum itibariyle hem keyif hem de iş amaçlı seyahat eden gezginlerin ilgisini çekeceğimiz inancındayız. Somerset Maslak İstanbul, kaliteli ürünlerin, kusursuz hizmetin ve eşi benzeri olmayan konforun bir araya geldiği bir rezidans olarak İstanbul’da özel bir yer edinecek” dedi..

İki milyon metrekareden fazla alanıyla Avrupa’nın en büyük yaşam tarzı kompleksi olma unvanını taşıyan Maslak 1453’ün içerisinde yer alan Somerset Maslak, 165 otel dairesiyle iş seyahatinde olan veya ailesiyle tatil yapan kişilerin ya da Türkiye’de yaşayan yabancıların da ihtiyaçlarına cevap verebilecek otel dairelerinden oluşuyor.

the-somerset-maslak.jpg
HAZIR VE EŞYALI REZIDANS DAİRELER
Somerset Maslak İstanbul’da misafirler, stüdyo dairelerden dört yatak odalı dairelere kadar birçok seçeneği değerlendirebiliyor. Her biri, “evden uzakta yuva hissi” vermek için tasarlanan dairelerin tümünde tam teçhizatlı mutfak, ayrı oturma ve yemek odaları da bulunuyor. Kullanıma hazır ve eşyalı rezidans dairelerinden oluşan Somerset Maslak İstanbul’da, 24 saat açık resepsiyon, günlük oda temizliği, kablosuz internet, vale, bebek bakıcılığı ve elektronik kart erişimiyle güçlendirilen güvenlik hizmeti veriliyor.

the-somerset-maslak-001.jpg
MİSAFİRLERİNE İSTANBUL’U KEŞFETTİRİYOR
İstanbul’un en önemli ticari merkezlerinden biri olan Maslak’ta; birçok uluslararası kuruluşun yanı sıra Nişantaşı Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi gibi önemli eğitim kurumlarının çok yakınında yer alan Somerset Maslak İstanbul, şehir otelciliğine yeni bir boyut getiriyor. Yakınlarında İstinye Park, Türk Telekom Arena, İstanbul’un en yüksek binalarından İstanbul Sapphire gibi cazibe merkezlerinin bulunması, Somerset Maslak’ın misafirlerinin çok kısa bir sürede İstanbul’u keşfetme ve sosyal olanaklarından yararlanma fırsatı bulmalarını sağlıyor.

the-somerset-maslak-002.jpg
Somerset Maslak İstanbul, hem uzun hem de kısa vadeli konaklamalar için gerekenleri karşılıyor. Gün içinde İstanbul’un canlı şehir hayatını keşfeden ziyaretçiler, günün sonunda rezidans dairelerinde ev konforunda konaklayabiliyor. Somerset Maslak İstanbul’da kahvaltı odası, spor salonu, lounge, yüzme havuzu ve çocuk oyun odası da bulunuyor.

the-somerset-maslak-003.jpgASCOTT LIMITED HAKKıNDA
Singapur kökenli Ascott Limited, rezidans sahibi ve işletmecisi (serviced-residence owner-operator) şirketler arasında uluslararası platformda lider konumda yer almaktadır. Amerika, Asya Pasifik, Avrupa ve Orta Doğu’nun en önemli şehirlerinde faaliyet göstermekte olan 43.000’i aşkın rezidans otel dairesinin yanı sıra, şu anda yapım aşamasında olan 26.000’den fazla otel dairesine sahip. Şu ana kadar 500’den fazla yapıda yer alan 70.000’e yakın otel dairesi işletmektedir. Şirketin sahip olduğu markalar arasında Ascott, Citadines, Somerset, Quest, TheCrest Collection ve lyf yer almaktadır. Ascott’un sahip olduğu portföy, 30’u aşkın ülkeye 120’nin üzerinde şehre yayılmaktadır.

CapitaLand Limited şirketine ait tek mülkiyetli bir bağlı kuruluş olan Ascott, 1984 yılında Asya Pasifik’in ilk uluslararası düzeyde hizmet verilen rezidansı olan The Ascott Singapore’u faaliyete geçirdi. Bugün dünya genelinde tanınan, ödül almış hizmet verilen rezidans markalara sahip olan şirketin, 30 yılı aşkın başarılı endüstri deneyimi bulunuyor.

the-somerset-maslak-005.jpgÖDÜLLER ALIYOR
Başarıları uluslararası alanda kabul gören Ascott’un yakın geçmişte aldığı ödüller arasında World Travel Awards 2017 kapsamında Asya’da ‘Lider Hizmet Verilen Daire Markası’, DestinAsian Readers’ ChoiceAwards 2017 kapsamında ‘En İyi Hizmet Verilen Rezidans Markası’, TTG China Travel Awards 2017 kapsamında ‘Çin’deki En İyi Hizmet Verilen Rezidans İşletmecisi’, Business TravellerAsia-Pacific Awards 2017 kapsamında ‘En İyi Hizmet Verilen Rezidans Markası’, Business TravellerMiddle East Awards 2016 kapsamında ‘En İyi Hizmet Verilen Daire Şirketi’, Business Traveller UK Awards 2016 kapsamında ‘En İyi Hizmet Verilen Daire Şirketi’ ve Business TravellerChinaAwards 2016 kapsamında ‘En İyi Hizmet Verilen Rezidans Markası’ ödülleri yer almaktadır. Şirketin aldığı ödüllerin tam listesi için www.the-ascott.com/ascottlimited/awards.html sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

the-somerset-maslak-006.jpgCAPITALAND LIMITED HAKKıNDA

Asya’nın en büyük gayrimenkul şirketlerinden biridir. Genel merkezi ve ticaret sicili Singapur’da bulunan şirket, 30 Haziran 2017 itibariyle entegre geliştirme programları, alışveriş merkezleri, hizmet verilen rezidanslar, ofisler, konutlar, gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO’lar) ve yatırım fonlarından oluşan, 80 milyar doları aşkın değere sahip küresel bir portföyün sahibi ve yöneticisidir. 30’dan fazla ülkedeki 150’yi aşkın şehirde faaliyet göstermekte olan Grup, ana pazar olarak Singapur ve Çin’e odaklanırken, Vietnam ve Endonezya gibi pazarlarda da genişlemeye devam etmektedir.

the-somerset-maslak-007.jpgSINGAPUR VE MALEZYA’DA FAALIYET GÖSTERIYOR
CapitaLand’in rekabet avantajı, kayda değer büyüklükteki varlık tabanından ve geniş çaplı pazar ağından kaynaklanmaktadır. Geniş çaplı tasarım ve geliştirme becerilerinin yanı sıra operasyonel becerilerinden güç alan grup, yüksek kalitedeki gayrimenkul ürünleri ve hizmetleri geliştirmekte ve yönetmektedir. Ayrıca Asya’da faaliyet gösteren en büyük yatırım yönetimi işletmelerinden birinin yanı sıra, Singapur ve Malezya’da faaliyet gösteren beş GYO’dan (CapitaLandMallTrust, CapitaLand Commercial Trust, AscottResidenceTrust, CapitaLandRetailChinaTrust ve CapitaLandMalaysiaMallTrust) oluşan bir kadroya sahip bulunuyor.

Bu haber toplam 10430 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.