• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Arçelik, 10’uncu kez  'En Sevilen Marka'

Arçelik, 10’uncu kez  'En Sevilen Marka'
Arçelik, MediaCat önderliğinde Ipsos tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin Lovemark’ları” araştırmasında bu yıl da en sevilen beyaz eşya markası seçildi.

İSTANBUL- Arçelik, MediaCat önderliğinde Ipsos tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin Lovemark’ları” araştırmasında bu yıl da en sevilen beyaz eşya markası seçildi. 10 yıl üst üste bu başarıyı elde eden tek marka olarak bir ilke imza attı. Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Türkiye’nin en sevilen beyaz eşya markası olmamızı sağlayan unsurların başında, tüketicilerimizle kurduğumuz kıymetli bağ ve sağladığımız güven geliyor. Tüketicimizin takdiri bizlere daha da iyilerini yapmamız için cesaret veriyor. İşimizi aşkla yapmaya devam edeceğiz” sözleriyle tüketicilere teşekkür etti.

Türkiye’nin lider ev teknolojileri markası Arçelik, MediaCat-Ipsos işbirliğiyle yapılan “Türkiye’nin Lovemark’ları 2017” araştırmasında beyaz eşya kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası seçildi. Arçelik, 10 yıldır yapılan araştırmada her yıl “Lovemark” seçilerek büyük bir başarıya imza attı. “Lovemark” ödülünü, Arçelik adına şirketin Türkiye Pazarlama A.Ş. Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi aldı.

arcelik.jpgArçelik’in geride bıraktığı 62 yılda müşterilerine birçok ilki ve yeniliği yaşattığını söyleyen Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Türkiye’nin en sevilen beyaz eşya markası olmamızı sağlayan unsurların başında, tüketicilerimizle kurduğumuz kıymetli bağ ve sağladığımız güven geliyor. Arçelik markamızla, en yeni teknolojiyi, en iyi tasarımlarla harmanlayarak, tüketicilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmeti sunuyoruz. Daha iyi bir gelecek için tüketicilerimizden aldığımız güçle, her gün şevkle, azimle çalışıyoruz. Türkiye’nin en yaygın bayi ve servis ağına sahibiz. Çağdaş perakendecilik anlayışı ile hizmet kalitemizi en üst noktada tutuyoruz. Bizi 10 yıl üst üste ‘lovemark” seçerek Arçelik’i kalbine koyan değerli tüketicilerimize ve işini tutkuyla yaparak bu başarıya imza atan çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Tüketicimizin takdiri bizlere daha da iyilerini yapmamız için cesaret veriyor. İşimizi aşkla yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Türkiye’nin Lovemark’ları 2017 Araştırması”na 15-55 yaş aralığında 3014 kişi katıldı. 22 kategoride Türkiye’nin gönülden bağlı olduğu markalar belirlendi. Daha detaylı bilgi için: http://www.mediacatonline.com/turkiyenin-en-sevilen-markalari-2017/

Bu haber toplam 5111 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.