• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

ALTAV, Alanya’yı 27 ükede tanıtacak

ALTAV, Alanya’yı 27 ükede tanıtacak
ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu: Alanya’yı 2017-2018 sezonunda 31 fuar etkinliğinde ve 27 ülkede tanıtacağız.

ALANYA - Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Alanya’yı 2017-2018 fuar sezonunda 31 uluslararası fuar etkinliğinde ve 27 ülkede tanıtacaklarını söyledi.

ALTAV’ın haftalık olağan toplantısı Kent Konseyi’nde gerçekleştirildi. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, her yıl Alanya’da yapılan spor müsabakalarının sürdürülebilmesi, üst seviyeye taşınması ve daha fazla müsabaka ve spor aktivitesinin şehre kazandırılması, yeni tamamlanan Alanya Teleferiği’nin uluslararası ve yurt içi tanıtım çalışmalarında kullanılmak üzere görsel çekimlerinin yapılması ve 2017-2018 fuar takviminin değerlendirilmesi konuları görüşüldü.

ALANYA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
ToplanTıda ALTAV yönetiminin tanıtım çalışma yapmayı planladığı ülkeler de görüşüldü. ALTAV'ın, 2017-2018 sezonunda, Hollanda, İngiltere, Polonya, Avusturya, Finlandiya, Türkiye (İstanbul Emitt), İsviçre, Slovakya, Litvanya, Belçika, İran, Letonya, Estonya, Bulgaristan, Çekya, Romanya, Sırbistan, Danimarka, Macaristan, Almanya, Rusya, Ukrayna, Moldova, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Gürcistan ve Kazakistan'da fuar çalışması gerçekleştireceği belirtildi.

"TANITIM FUARLARLA SINIRLI KALMAYACAK"
ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, ismi geçen ülkelerde 31 uluslararası fuar etkinliğine katılmayı planladıklarını, MITT Moskova Turizm Fuarı, Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) planlaması durumunda Krasnaya Presnya Parkı Festivali (Moskova) ve Dünya Turizm Borsası olarak nitelendirilen ITB’de (Berlin) özel büyük Alanya stantlarıyla şehrin tanıtımını yapacaklarını söyledi. Dahaoğlu, "Fuar sezonunu 9-14 Ocak arasında Hollanda’da yapılacak olan 50 yaş üstü misafirlere hitap eden 50+Beurs’la açıyoruz. Tanıtımlarımız sadece fuar ve festivallerle sınırlı kalmayacak. Yurt dışından tanınmış sanatçıları klip çekimi için Alanya’ya davet edeceğiz. Basın gruplarını, yüksek sayıda takipçisi olan seyahat yazarlarını ve sosyal medya fenomenlerini Alanya’ya çekeceğiz" dedi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.