• BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Alman acente: Türkiye toparlanmaya devam edecek

Alman acente: Türkiye toparlanmaya devam edecek
Alman tur operatörü Schauinsland-Reisen turizm direktörü Andreas Rüttgers, “Türkiye'nin toparlanmaya devam edeceğinden eminiz” dedi.

FRANKFURT, Alman tur operatörü Schauinsland-Reisen bu yıl iyi bir performans sergiledi ve önümüzdeki yıl 100 yılını kutlayacağı programlarını çeşitlendirdi. , Mısır'ın pahalı olmasına rağmen fiyatlarını önümüzdeki yaz büyük ölçüde sabit tutacağını bildiren, tur operatörü, erken rezervasyon indirimleri sayesinde Türkiye’nin güçlü erken rezervasyona sahip olduğunu bildiren Schauinsland-Reisen turizm direktörü Andreas Rüttgers, “Türkiye'nin toparlanmaya devam edeceğinden eminiz” dedi.

schauinsland-reisen-001.jpg200'DEN FAZLA YENI PROJELER

Nakliye şirketi olarak kurulduktan sonra hızla büyüyerek Almanya'nın 6. büyük tur operatörü konumuna gelen Schauinslad Reisen, 100. yılında yüzde 10 rezervasyon artışı bekliyor.
Schauinsland-Reisen yıldönümünü ‘100 Yıl Sonsuz Yaz’ sloganı altında siyah-beyaz kapaklı resimlerle “retro-look” broşürlerle kutluyor. Yetişkinlere özel otel portföyünde 200'den fazla yeni projeler bulunuyor. Buna ek olarak, tur operatörü, Cru cruise & beach ’kombine tatilleri, MSC ile yapılan ortak çalışmalar ve Aida Cruises ile mevcut işbirliğine ek olarak çalışmalarını genişletiyor.

2017 DE KAR ARTIRDI

Aile işletmesi olan tur operatörü, Ekim 2017'I % 7,2'lik bir artışla tamamlayarak cirosunu 1,2 milyar Euro'ya yükseltti. Müşteri sayısını ise % 4,4 artırarak 1,4 milyona çıktı. Büyüme Yunanistan (% 29), Mısır (% + 36) ve Maldivler (+% 28) tarafından yapılan rezervasyonlar ile sağlandı. Schauinsland-Reisen 2018 başında iyi bir performans sergiledi ve önümüzdeki yıl 100 yılını kutlayacağı programlarını çeşitlendirdi.

schauinsland-reisen-002.jpg100. YILDA YÜZDE 10 BÜYÜME HEDEFİ

Kış programını açıklayan şirket, 100 oteli daha programına aldı. Şirketin CEO'su Gerald Kassner, ''100. yılımızı önemli bir büyüme kapatmanın en iyi yolunu bulduk. Mısır ve Türkiye destinasyonları güçlü bir büyüme sağlarken, Bulgaristan'da ve Yunanistan'da ise çift haneli büyüme elde ettik. Ancak 100. yılımızda müşterilere sunduğumuz cazip teklifler hem müşteri hem de gelirlerimizi arttırmamızda pozitif rol oynadı.'' dedi.

schauinsland-reisen-003.jpgALTI FARKLI BORŞÜR ÇIKARDI

2018-19 kış programı için 6 farklı broşür çıkaran Schauinsland Reisen, ilk defa Aida, MSC ve TUI Main Schift kruvaziyer gemileri ile kombine ettiği paketleri de piyasaya sundu. Şirket, Kanarya Adaları, Mısır ve Madaire gibi destinasyonlarda ise kapasite artışına gitti.

SUNDAIR'E 2 YENİ UÇAK

Öte taraftan, Schauinsland Reisen'in yüzde 50 hissedarı olduğu Sundair'in filosuna iki adet A320 daha ilave edildi. Daha önce Air Berlin tarafından kullanılan uçakların ağustos ve eylül aylarında uçmaya başlayacağı belirtildi.

Gerald Kassner, “% 3 kâr marjı ile çok sağlam bir sonuç elde ettik” diyerek Air Berlin'in yalnızca tur operatörünün kapasitesinin% 15'ini temsil ettiğini belirtti.

Schauinsland-Reisen’in bölgesel bir tur otobüsü şirketi olarak kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2018’de, Kassner müşteri sayısındaki % 5’lik büyümeyi hedefliyor.

Kaynak: Fvw, Bild
Bu haber toplam 13197 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.