• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 24 °C

Ahmet Can Yeşildağ, Titanic Bayrampaşa’da

Ahmet Can Yeşildağ, Titanic Bayrampaşa’da
Yurtdışında Türk otel yöneticiliğini başarıyla temsil eden Ahmet Can Yeşildağ Titanic Business Hotel Europe Bayrampaşa'ya genel müdür oldu.

İSTANBUL- Türk turizminin önemli otel yöneticilerinden Ahmet Can Yeşildağ Titanic Business Hotel Europe Bayrampaşa”ya Genel Müdür oldu. Yurdışında uzun sure Azerbaycan Bakü’de Park Inn Radisson ve Suudi Arabistan’ın Dammam kentinde Park inn by Radisson Hotel & Residence Industrial City Dammam KSA’da Genel Müdürlük yaptı.

ahmet-can-yesildag.jpg

TÜRKİYE HASRETİYLE DÖNDÜ
Türkiye hasretiyle yeniden İstanbul’a dönen Ahmet Can Yeşildağ kendi danışmanlık şirketini kurma çalışmalarını yürütürken gelen tekli üzerine yeniden eski çalıştığı Titanic Hotels grubuna başladı.

ahmet-can-yeslldag-001.jpgBAKÜ’DE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

Bakü’ye gitmeden önce İstanbul’da Kartal Titanic Hotel’de başarılı işler yapan Ahmet Can Yeşildağ, Park Inn Radisson Bakü’de görev yaptığı dönemde Türkiye’nin adının daha çok duyurulması için faaliyetlerde bulundu. Skal Bakü Kulübü’nün kuruluşunda yer aldı ve başkanlığını yaptı. Ayrıca Turizm Otel Yöneticileri Derneği, TUROYD üyesi olarak Bakü'de yer aldı,

ahmet-can-yeslldag.jpgAHMET CAN YEŞİLDAĞ KİMDİR?

Ahmet Can Yeşildağ; 25 yılı aşkındır, Turizm ve Otelcilik sektörünün her kademesinde görev almıştır. Yaşam boyu eğitime inanarak her dönemde kendine yatırım yapmıştır. Dünyanın çeşitli bölgelerinde eğitimlere ve mesleki derneklerin toplantılarına katılarak aktif roller üstlenmiş ve karşılıklı bilgi paylaşımında olmayı hedef edinmiş bir profesyonel olmuştur.

1993 yılında Etiler Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’ni bitirdikten hemen sonra hizmet sektöründeki profesyonel iş yaşamı başlamışır. The Marmara ve Swissotel Istanbul’da ki staj deneyimlerinden edinmiş olduğu tecrübelerle, İlk profesyonel çalışmasına Enternasyonel USA zinciri Grand Hyatt Istanbul otelinde yiyecek ve içecek alanında başlamıştır.

Daha sonra Uluslararası Kongre ve Fuar Organizasyonlarına hizmet eden organizasyon şirketini kurucu ortak olarak yönetmiştir; Habitat, Expo Istanbul, Bienal, Tıp Kongreleri, Konserler gibi çeşitli organizasyonları başarı belgeleri alarak tamamlamıştır.

ahmet-can-yeslldag.jpegLondra’da ki Eğitimlerinde İngilizce Dili ve Bilgisayar Programcılığı Sertifikaları aldıktan sonra, Turkiye’ye dönerek Boğaziçi Universitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği Programına Devam edip, bitirdikten sonra Uluslararası Sheraton Hotel Zincirinde Kariyerine Devam Etmiştir.

Anadolu Universitesi İşletme Fakultesini Tamamladıktan Sonra Sabiha Gökçen Havalimanı Ticari Alanlar Bölümünde Yöneticilik Yaparak, Havalimanı içerisindeki tüm ticari alanların işletilmesinden sorumlu Genel Müdür olmuştur.

2009 Yılında başladığı Titanic Hotel Grubunda devam eden başarılı yöneticilik kariyerinden 2013 yılında Genel Müdür olarak ayrıldıktan sonra, Dünyanın ilk 10 otel zinciri içerisinde bulunan Carlson Rezidor Hotel Group bünyesinde

Çalışma Hayatına Azerbaijan Bakü’de Genel Müdür olarak devam etmiştir. Bu dönemde yaşam boyu eğitim inancı ile hem grubun sağladığı çeşitli eğitim ve sertifika programlarına katılmış, hem de Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında dünyanın en önemli üniversitelerinden olan Cornell School of Hotel Management Üniversitesinde Otel Genel Müdürlüğü Sertifika Programına ve diğer programlara Katılarak Başarıyla Bitirmiştir.

2017 yılının sonunda CRHG ayrılarak, Professional Eye Turizm Yatırım Danışmanlığı şirketine Kurucu Ortak olarak katılarak yöneticiliğini üstlenmiştir.

Bu haber toplam 9823 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.