• BIST 9524.59
  • Altın 2499.358
  • Dolar 32.5654
  • Euro 34.2565
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

Afrika ve Hint Okyanus Dünya Seyahat Ödülleri verildi

Afrika ve Hint Okyanus Dünya Seyahat Ödülleri verildi
Afrika ve Hint Okyanusu Dünya Seyahat Ödülleri gala törenine ev sahipliği yaptı. Mauritius'un “Leading Beach Resort 2019” ödülünü ‘Sugar Beach Resort’ aldı.

MAURITIUS- Mauritius'daki Sugar Beach Resorts Afrika ve Hint Okyanusu Dünya Seyahat Ödülleri gala törenine ev sahipliği yaptı. Mauritius'un “Leading Beach Resort 2019” ödülünü ‘Sugar Beach Resort’ aldı. ‘Afrika'nın Önde Gelen Şehiri’ni ödülü Güney Afrika'daki ‘Durban’ kazandı. Hint Okyanusunun ‘Önde Gelen Plajı” ödülü Maldivler'e gitti.

dunya-seyahat-odulleri--001.png

dunya-seyahat-odulleri-.jpgMauritius’da Hint Okyanusunun “Öncü Macera Turizmi” hedefini kazandı. Bu törenlerin galipleri Kasım ayında yapılacak Kuzey Amerika, Karayipler, Latin Amerika, Asya, Okyanusya, Orta Doğu ve Avrupa.’nın katılacağı Dünya Seyahat Ödülleri Büyük Finalinde dünya kategorilerinde yarışacaklar.

dunya-seyahat-odulleri-.jpeg

dunya-seyahat-odulleri--002.pngKALABALIK DÜNYA ÜRETKENLİK BEKLİYOR
Euronews, törenlerin işin en iyisini sergilemesine yardımcı olduğunu söyleyen ödüllerin kurucusu Graham Cooke “Çok kalabalık bir dünyada yaşıyoruz. Mükemmellik, yetenek, yeni fikirler, yaratıcılık, çok önemlidir. Bence bu ödüllerin, iş, rekabetçiliğini artırabildiği ve açıkça ada için çok şey yapabileceği kanıtlandı. ”


dunya-seyahat-odulleri--002.jpg

ETKİNLİKLER ÜLKEYİ TANITIYOR
Mauritius Başbakan Yardımcısı Ivan Collendavelloo, ödül töreninin doğru yönde atılmış bir adım olduğunu belirterek şunları söyledi: "Geçen yıl, Mauritius'un batı kıyısında Afrika Enerji Forumu'nu yaptık ve tanındık. Böyle yapılan etkinlikler , Mauritius'u dünya haritasında doğru yere getiriyor. Bizim elde etmek istediğimiz de budur. ”

dunya-seyahat-odulleri--003.jpg

TURIZM BIR NUMARALı SANAYI OLACAK
Mauritius Turizm Bakanı Anıl Kumarsingh Gayan, turizmin gelecek yıllarda bir numaralı sanayi olacağını belirterek şunları anlattı: “Mauritius için bu ödüller turizm endüstrisini genişletme planının bir parçasıdır. Şeker üretimi, adada yüzyıllardır egemen bir endüstri olmuştur. Ancak Mauritius, ziyaretçi sayısını yılda yaklaşık iki milyona çıkarmak ve turizmi ekonominin merkezi bir parçası haline getirmek istiyor. Ülkenin turizm bakanı olarak umutlarım yüksektir. Turizmi gelecek yıllarda ekonominin çok önemli bir sektörü olarak görüyoruz Bugün, gördüğünüz gibi, birçok aktivitemiz var. Turistleri otellerden çıkmaya, insanlarla tanışmaya ve buluşmaya ve Mauritius'un neyle ilgili olduğunu anlamaya teşvik ediyoruz. Çünkü ülkede çok fazla canlılık var. Din ve kültür açısından birçok şey buluyorlar. ”
dunya-seyahat-odulleri--004.jpgdunya-seyahat-odulleri--004.jpg
dunya-seyahat-odulleri--005.jpg
dunya-seyahat-odulleri--006.jpg
 

Kaynak: Euronews
Bu haber toplam 1908 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.