• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Aeroflot, dünyanın zamanında uçan havayolu seçildi

Aeroflot, dünyanın zamanında uçan havayolu seçildi
Cirium tarafından “Zamanında Performans (OTP) İncelemesi” nde Aeroflot dünyanın en zamanında uçan ana hat havayolu şirketi seçildi .

MOSKOVA, Rusya'nın amiral gemisi olan Aeroflot, 2 Ocak'ta yayınlanan uçuş verileri ve analiz firması Cirium tarafından “Zamanında Performans (OTP) İncelemesi” nde dünyanın en zamanında uçan ana hat havayolu şirketi seçildi .

aeroflot,-.jpgSHEREMETYEVO EN DAKIK HAVAALANı
Cirium CEO'su Jeremy Bowen, “Aeroflot operasyonel verimliliği sürmek için sürekli denetim yapıyor. Rusya'nın başarılı yılı, Moskova'nın Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı'nın da en dakik havaalanı olarak en üst sırada yer almasıyla devam ediyor” dedi

Aeroflot, Rusya'nın amiral gemisi ve en büyük havayolu şirketidir. Havayolunun en büyük merkezi Sheremetyevo havaalanında ve Aeroflot, dünya üzerindeki 140'tan fazla noktaya uçuyor. Aeroflot ayrıca SkyTeam Alliance'ın bir parçasıdır.

DİĞERLERİ

Cirium verilerine göre, Aeroflot’un zamanında uçuş oranı % 87’dir. Japon taşıyıcı All Nippon Airways (ANA) % 86.26 zamanında performans ile Aeroflot'un hemen arkasında yer alıyor. Üçüncü sırada % 85.69'luk oranla ABD’li havayolu Delta Air Lines geliyor. Onu Kuzey Amerikalı Delta, Alaska Havayolları ve Southwest Havayolları izliyor.

100.000'DEN FAZLA UÇUŞ IZLENDI
Cirium, günde 100.000'den fazla uçuş izlediğini ve analizin her kategori için % 80 kapsamaya dayandığını söyledi. Araştırmada, uçağın planlanan varış saatinden 15 dakikadan daha az bir sürede kapısına ulaşması durumunda bir havayolu şirketinin uçuşunu zamanında yaptığı kabul ediliyor. Havaalanı performansı zamanında kalkış uçuşları ile ölçülüyor.

GECIKMESI ÜZERİNE GERI ÖDEME VEREN KREDI KARTLARI

Uçakların gecikmesi durumu hiç kisle için memnuniyet verici değildir. Ancak bir havaalanında takılı kalırsanız veya uçuşunuz iptal edilirse, doğru kredi kartına sahip olmak size yardımcı olabilir.

En iyi seyahat ödülleri kredi kartlarının bir kısmının uçuş gecikmesi veya uçuş iptalini kapsar.

Örneğin,
Chase Sapphire Reserve , uçuşunuz altı saatten fazla gecikirse veya bir geceleme gerektiriyorsa makul masraflar için 500 dolara kadar ödeme yapıyor. Chase Sapphire en fazla 12 saate kadar masrafı kabul

American Express kısa süre önce , tamamen uygun bir kartla satın alınan gidiş-dönüş uçuşlarını kapsayan seyahat gecikme sigortası ekledi. Seyahatiniz, kapsam dahilindeki bir nedenden dolayı altı saatten fazla ertelenirse, bu beceri, yemek, konaklama ve kişisel kullanım öğeleri gibi beklenmedik masrafları aşağıdaki kartlarla 500 $ 'a kadar geri ödeme yapıyor. Bu ödemeyi kapsayan American Express kartları şöyle:

American Express'ten Platinum Kart®

American Express'ten Business Platinum® Kartı

American Express Kurumsal Platin Kart

American Express'ten Hilton Honors Aspire Kartı

American Express'ten Delta Reserve® Kredi Kartı

Delta İş için Rezerv Kredi Kartı

Marriott Bonvoy Brilliant ™ American Express® Kartı

Ayrıca, seyahatiniz kapsam dahilindeki bir nedenden dolayı 12 saatten fazla ertelenirse, American Express’in bu kartlarıyla 300 dolara kadar masraf geri ödemesi almaya hak kazanırsınız:

American Express® Altın Kartı

American Express® Business Altın Kartı

American Express® Yeşil Kart

American Express Platinum Delta SkyMiles® Kredi Kartı

American Express Platinum Delta SkyMiles® Ticari Kredi Kartı

Bu haber toplam 1898 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.