• BIST 9693.46
  • Altın 2507.379
  • Dolar 32.5825
  • Euro 34.7754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 18 °C

Accor Otel Grubu’nda iki önemli atama gerçekleşti

Accor Otel Grubu’nda iki önemli atama gerçekleşti
Accor Doğu Avrupa Lüks Oteller Satış & Pazarlama Direktörü olarak Aysun Dolanbay atanırken, Yalın Yaltıraklı ise Doğu Avrupa İş Geliştirme Direktörü oldu.

İSTANBUL- Accor Otel Grubu'nda Doğu Avrupa Lüks Oteller Satış & Pazarlama Direktörü olarak Aysun Dolanbay atanırken, Yalın Yaltıraklı ise Doğu Avrupa İş Geliştirme Direktörü oldu. Her iki yönetici de Doğu Avrupa bölgesinden sorumlu olacak.

aysun-dolanbay-.jpgDünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu üst düzey seviyesinde iki yeni atama gerçekleştirdi. Buna göre Aysun Dolanbay Accor çatısı altındaki lüks otellerin satış ve pazarlama direktörü olarak görev yapacak. Aysun Dolanbay, turizm ve otelcilik sektöründe, üst düzey yöneticilik de dahil 16 yıllık deneyime sahip. İzmir Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olan Aysun Dolanbay, son olarak Swissôtel The Bosphorus’da, satış ve pazarlama direktörü olarak görev yapıyordu.

yalin-yaltirakli.JPGDoğu Avrupa İş Geliştirme Direktörlüğü görevine getirilen Yalın Yaltıraklı ise emlak, turizm ve otomotiv sektöründe 15 yıllık iş tecrübesine sahip. Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir Planlama bölümünden mezun olan, Avustralya’da da işletme yüksek lisansı yapan Yaltıraklı, son olarak Intercontinental Otel Grubu’nda, Türkiye ve Doğu Avrupa İş Geliştirme Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Accor hakkında

Accor, 100 ülkede 4,892 otel, resort ve konutta benzersiz ve anlamlı deneyimler sunan dünya lideri bir arttırılmış otelcilik grubudur. Lüksten ekonomiye kadar rakipsiz bir marka portföyüne sahip Accor 50 yılı aşkın bir süredir otelcilik alanında hünerlerini sergilemektedir.

Salt bir konaklamanın ötesinde, Accor yiyecek&içecek, gece yaşamı, refah ve birlikte çalışma markalarıyla yeni yaşam, çalışma ve oyun oynama yolları sunmaktadır. İş performansını arttırmayı amaçlayan Accor'un iş hızlandırıcı programlar portföyü, otelcilik dağıtım, operasyonlar ve deneyimleri güçlendirmektedir. Misafirler, dünyanın en çekici otel sadakat programlarından birine ulaşabilmektedir.

Accor, sürdürülebilir değer yaratımına derinden bağlı olup gezegene ve topluma geri vermede aktif bir rol oynamaktadır. Planet 21- Acting Here, "pozitif otelcilik" adına hareket etmeye çaba gösterirken, bağış fonu Accor Solidarity, mesleki eğitim ve istihdama erişim ile imkanlardan yoksun insanlara imkanlar sunmaktadır.

Bu haber toplam 3621 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.